IMG_1169
Tillväxt Motalas VD Joakim Ljungqvist hälsade välkommen till frukostmötet.
IMG_1170
.... varefter Mauritz Wahlstedt hälsade välkommen i egenskap av värdföretag. Han berättade om hur hans far, Robin, startade firman i början av 60-talet i hyrda lokaler på Fabriksgatan till vad Wahlstedts Bil AB är i dag, ett bilföretag som tillhandahåller personbilar och transportfordon för alla typer av behov. Wahlstedts Bil AB:s ambition är att klara allt som har med bilägande att göra oavsett det gäller service, reparationer eller finansiering.
IMG_1171
I bakgrunden säljarstaben på Wahlstedts Bil AB
IMG_1173
Ekonomiansvarig höll på att glömmas bord under presentationen.
IMG_1174
Frukostmötena fortsätter att vara välbesökta.
IMG_1175
De närvarande lyssnar andäktikt när Mauritz mässar om företaget.
IMG_1176
Bilhallen förvandlades under några timmar till en utmärkt möteslokal.
IMG_1179
Försäljningschef Per Carlson-Melin visar hur försäjningsutvecklingen har varit under de senaste åren.
IMG_1182
Wahlstedts Bil AB har sålt Scania i snart 50 år och Peter Zetterström, säljansvarig för Scania, berättade om lastbilsmarknaden.
IMG_1186
Månadens företag. som utses av Tillväxt Motala, Företagarna i Motala Vadstena och Motala Vadstena Tidning utsågs för fjärde gången. Motala Train blev månadens vinnare och priset mottogs av företagets projektchef Per Stridsman längst till vänster.
IMG_1191
Motala Trains projektchef Per Stridsman gläds över utmärkelsen Månadens företag. Hög orderingång och ett ökat antal anställda bidrog till att företaget fick priset.
IMG_1194
Malin Lintzén rapporterade från Nyföretagarcentrums aktuella aktiviteter.
IMG_1203
Motala är på gång att få en ny grafisk profil. Maggan Hagman berättade att man låtit sju annonsbyåer föreslå lösningar och av dem har en valts ut. Den kommer att bli offentlig i nästa vecka men redan nu visade hon hur den är uppbyggd och hur den skall användas.